Hoe kun je al direct aan de slag, zonder contact te hebben gehad met headson? Om dat te faciliteren, vind je op deze pagina een paar whitepapers. Gratis te downloaden, meteen te lezen en toe te passen in je bedrijf.

Groei je gezond of groei je kapot?


Wat voor bedrijf je ook hebt en welke kwaliteiten je ook hebt als ondernemer, je bedrijf gaat door verschillende ontwikkelingsfasen heen. Elke fase heeft zijn eigen kenmerken en het is niet mogelijk om een fase over te slaan.

Als jij weet in welke fase jouw bedrijf zich bevindt en welke stappen je kunt zetten om door te groeien, kun je er wel voor zorgen dat je niet onnodig lang in een fase blijft hangen en kunt doorstoten naar de gewenste fase. In dit whitepaper lees je hoe, samengevat in hele praktische, korte en krachtige tips.

7 redenen waarom jij geen goede leider bent
(en hoe je dat wel kunt worden)


Sta je er wel eens bij stil hoe je medewerkers je ervaren? Wat wel motiveert en wat niet? In dit whitepaper geven we je 7 redenen waarom je voor hen geen goede leider bent, maar ook hoe je dat wel kunt worden. Wat herken je? En wat ga je eraan doen? Want jij bent de bottleneck van je bedrijf. Als jij beter wordt, groeit je hele bedrijf met je mee.

Heb je een vraag of opmerking? Laat het ons hieronder weten!

Meer grip op jouw organisatie?

Schrijf je in voor onze tweewekelijkse headline en ontvang gratis het e-book ‘5 tips voor meer grip op organisatie-performance’.