Partners

‘Wie snel wil gaat alleen, wie ver wil gaat samen’ is een van mijn motto’s. Omdat ik voor mijn opdrachtgevers het beste resultaat wil behalen, werk ik samen met gecertificeerde trainers en coaches voor specifieke vraagstukken zoals klanttevredenheidsonderzoek, procesoptimalisatie, vitaliteit, stress, leiderschapsontwikkeling, teamontwikkeling, communicatie of samenwerking binnen teams. Zelf blijf ik altijd bij elk project betrokken in de rol van mentor, strategisch sparringsparter, procesbegeleider en aanspreekpunt.

Esther Visser

Esther heeft een brede achtergrond door haar technische, bedrijfskundige, marketing en psychologie opleiding. Juist door deze combinatie en haar ervaring in verschillende organisaties en branches, komt ze vanuit een helicopterview tot ‘out of the box’ oplossingen en schakelt ze snel.

Voor je onderneming komt ze met haar ervaring en werkwijze tot concrete en inventieve oplossingsrichtingen om de organisatieperformance op een hoger niveau te tillen. Als een oplossing eenmaal is bedacht helpt ze ook nog bij de implementatie ervan.

Trudie Enthoven

Trudie is actief als begeleider van leidinggevenden en medewerkers die vastlopen in hun functioneren als gevolg van vervelende situaties op het werk of in de privésituatie.

Door middel van kortlopende, resultaatgerichte trajecten brengt ze hen snel weer in balans, zodat de weg naar normaal functioneren weer gevonden kan worden.

Fred Bostdorp

Fred gaat voor kwaliteiten van mensen en brengt door zijn manier van training en coaching teams en mensen tot leven. Hij moedigt mensen aan zichzelf te zijn en helpt hen het beste uit zichzelf te halen.

Zijn stijl is open en vriendelijk en tegelijk bevragend, doortastend en uitdagend. Daarmee schept hij een sfeer die je uitdaagt om eerlijk naar jezelf te kijken en daadwerkelijk stappen te zetten in je ontwikkeling.

Fred Bostdorp, coach en trainer bij headson

Roberto Gutierrez

Roberto is actief als coach op verschillende trajecten waarbij werkdruk, stress en burn-outbegeleiding een rol spelen.

Hij biedt individuele coaching aan leidinggevenden en medewerkers om werkdruk en werkstress te verminderen. Roberto gaat tot de kern en helpt je van daaruit nieuwe inzichten en oplossingen te zien.

Roberto Gutierrez, stresscoach bij headson

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wil je meer weten over mijn aanpak en de mogelijkheden voor samenwerking? Wil je zelf aan de slag met verbeterkansen in jouw organisatie? Neem dan contact met mij op om een afspraak te maken.