‘Wie snel wil gaat alleen, wie ver wil gaat samen’ is een van mijn motto’s. Omdat ik voor mijn opdrachtgevers het beste resultaat wil behalen, werk ik samen met gecertificeerde trainers en coaches voor specifieke vraagstukken zoals klanttevredenheidsonderzoek, procesoptimalisatie, vitaliteit, stress, leiderschapsontwikkeling, teamontwikkeling, communicatie of samenwerking binnen teams. Zelf blijf ik altijd bij elk project betrokken in de rol van mentor, strategisch sparringsparter, procesbegeleider en aanspreekpunt.

Esther Visser

Esther heeft een brede achtergrond door haar technische, bedrijfskundige, marketing en psychologie opleiding. Juist door deze combinatie en haar ervaring in verschillende organisaties en branches, komt ze vanuit een helicopterview tot ‘out of the box’ oplossingen en schakelt ze snel.

Voor je onderneming komt ze met haar ervaring en werkwijze tot concrete en inventieve oplossingsrichtingen om de organisatieperformance op een hoger niveau te tillen. Als een oplossing eenmaal is bedacht helpt ze ook nog bij de implementatie ervan.

Trudie Enthoven

Trudie is een ervaren coach en helpt leidinggevende en medewerkers die vastlopen in hun functioneren. Ze biedt kortlopende en resultaatgerichte trajecten, die zorgen voor inzicht: wat houdt tegen en wat helpt om de gewenste koers uit te zetten? Oplossingsgericht in het belang van werkgever én werknemer.

Trudie heeft een rustige uitstraling, geeft ruimte en aandacht voor je verhaal en het voelt als snel vertrouwd Ze coacht op een integere manier met een down-to-earth mentaliteit, helder en toekomstgericht.

Fred Bostdorp

Fred gaat voor kwaliteiten van mensen en brengt door zijn manier van training en coaching teams en mensen tot leven. Hij moedigt mensen aan zichzelf te zijn en helpt hen het beste uit zichzelf te halen.

Zijn stijl is open en vriendelijk en tegelijk bevragend, doortastend en uitdagend. Daarmee schept hij een sfeer die je uitdaagt om eerlijk naar jezelf te kijken en daadwerkelijk stappen te zetten in je ontwikkeling.

Fred Bostdorp, coach en trainer bij headson

Roberto Gutierrez

Roberto is actief als coach op verschillende trajecten waarbij werkdruk, stress en burn-outbegeleiding een rol spelen.

Hij biedt individuele coaching aan leidinggevenden en medewerkers om werkdruk en werkstress te verminderen. Roberto gaat tot de kern en helpt je van daaruit nieuwe inzichten en oplossingen te zien.

Roberto Gutierrez, stresscoach bij headson

Minou van der Zijl

Minou van der Zijl is een ervaren HRM specialist. Door haar ervaring, kennis en hands-on mentaliteit zorgt zij voor een resultaatgerichte ondersteuning van het HR-beleid en voor HR-development voor de klanten van Headson.

Minou is open, vriendelijk, leergierig en zeer nauwkeurig. Elke vraag over HR is bij haar aan het goede adres.

Minou van der Zijl HR specialist

Larinda Bok- van der Voet

Larinda Bok- van der Voet is gecertificeerd als RITHA/ ECHA Specialist, TMA (Team)Professional en ACT Professional. Tevens is zij Noloc-gecertificeerd Register Loopbaanprofessional en geaccrediteerd NOBCO/EMCC coach.

Zij coacht werknemers bij het maken van keuzes t.a.v. hun persoonlijk leiderschap door hen te begeleiden op het snijvlak van persoonlijke effectiviteit en bedrijfsdoelstellingen.

Larinda neemt, naast gedegen coachvaardigheden een brede management- en bedrijfskundige ervaring mee. Zij staat bekend om intensieve en kortdurende trajecten waarin zij gebruik maakt van wetenschappelijk onderbouwde methodieken. Met haar manier van diepgaande vragen stellen weet zij optimaal resultaat te boeken. Zij vindt integriteit, helderheid, persoonlijke aandacht en eigen regie van de cliënt van het grootste belang.

Larinda Bok

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wil je meer weten over mijn aanpak en de mogelijkheden voor samenwerking? Wil je zelf aan de slag met verbeterkansen in jouw organisatie? Neem dan contact met mij op om een afspraak te maken.