Diensten

Heb je een specifiek verbetervraagstuk of ben je benieuwd naar kansen en mogelijkheden om de performance en groei van jouw organisatie te verbeteren? Ik bied je een compleet programma met producten en diensten die je helpen om op effectieve wijze vraagstukken te analyseren en oplossingen te formuleren en te faciliteren.

Direct aan de slag

Op basis van jarenlange ervaring met performancevraagstukken ontwikkelde ik tools en workshops waarmee we heel gericht mogelijkheden in kaart brengen om jouw organisatie verder te helpen. Natuurlijk bepaal je zelf of en wanneer je met de uitkomsten aan de slag wilt. Lees verder

crisismanagement

Crisismanagement

Hulp bieden aan MKB-organisaties staat voor mij centraal. Door een crisis moet je bijna altijd je koers bijstellen. Ik help je met een praktisch actieplan om gezamenlijk met uitdagingen en inventieve oplossingsrichtingen voor jouw organisatie aan de slag te gaan. Ik stel kritische vragen, analyseer scherp, zorg voor structuur en rust in de organisatie en zet mij tot het uiterste in voor het beste resultaat. Vanuit verbinding met elkaar zetten we de schouders eronder! We evalueren de voortgang en daar waar nodig stellen we zaken bij om de continuïteit van de organisatie te realiseren.

Wil je snel een concreet voorstel of heb je vragen? Ik ben bereikbaar via telefoon, e-mail en videocalls.
Lees verder

Teamtrainingen op maat rond diverse thema’s

Hoe presteert jouw team op belangrijke thema’s? Welke ruimte is er voor verbetering? Denk aan samenwerken, communiceren, feedback geven en ontvangen, leidinggeven, effectiever werken, stress en veerkracht, vergadertechnieken en functioneren in een zelfsturende organisatie. Ik help je om hiermee gericht aan de slag te gaan. Omdat ik over een uitgebreid netwerk beschik, bied ik oplossingen voor (bijna) elke vraag. 

Enkele voorbeelden: DISC Workshop ‘Sta sterk in je werk’, Workshop ‘Stress de baas met veerkracht’, en de Feedback training

Mentorgesprekken voor ondernemers en directeuren

Wanneer je een organisatie aanstuurt heb je vaak weinig mogelijkheden om in vertrouwen problemen of zorgen te delen en te bespreken. Omdat ik zelf manager ben geweest en nu ook ondernemer ben snap ik waar je tegenaan kunt lopen en weet ik hoe belangrijk het is om een klankbord te hebben. Deze rol vervul ik daarom graag. Neem contact met mij op voor een vrijblijvende kennismaking.

Interimmanagement

Zoek je een ervaren manager om de organisatieperformance op peil te houden of te verbeteren? Door mijn brede ervaring op het gebied van management ga ik snel en zeer gericht aan de slag met jouw team. Neem contact met mij op voor de mogelijkheden.

Individuele coaching van managers en medewerkers

Welke vaardigheden wil je stimuleren bij managers en andere werknemers? Wat heb je hiervoor nodig? Ik help je om er de juiste invulling aan te geven. Als het nodig is doe ik hiervoor een beroep op vertrouwde specialisten in mijn netwerk.

Maatwerk

Loop je binnen de organisatie tegen zaken aan die de performance  en groei niet ten goede komen? Of wil je je groeikansen onderzoeken? Ik help je graag met een praktische en uitkomstgerichte aanpak om problemen en kansen in kaart te brengen oplossingen te formuleren en te faciliteren. Lees meer over mijn werkwijze of neem contact met me op.

Meer grip op jouw organisatie?

Schrijf je in voor onze tweewekelijkse headline en ontvang gratis het e-book ‘5 tips voor meer grip op organisatie-performance’.