Iedere ondernemer heeft zijn eigen uitdagingen, soms is er zelfs een crisissituatie. Dan moet je snel schakelen om er weer bovenop te komen. Crisismanagement is een aparte discipline in verandermanagement, een specialisme van headson.

Direct hulp nodig? Schakel onze crisisexperts in en maak gebruik van een (online) brainstorm crisismanagement voor slechts € 157

Cirisimanagment_gratis

Groei gaat altijd gepaard met groeistuipen, een crisis dus. Elke crisis, is een mogelijkheid om problemen om te zetten in kansen voor vooruitgang en continuïteit. Met een positieve mindset, saamhorigheid binnen de teams en een praktische, resultaatgerichte instelling kom je als organisatie dan vooruit. Sneller dan je wellicht denkt, op voorwaarde dat je snel schakelt.

Bij headson staat hulp bieden aan MKB-ondernemers al jaren centraal. Of het nu gaat om crisismanagement, scenario-analyse, organisatieadvies, personeelsadvies, of een interim-ondersteuning. Headson helpt snel en praktisch met een concreet uitgewerkt actieplan en inventieve oplossingsrichtingen gericht op je bedrijf, je medewerkers en je klanten.

We houden scherp in het vizier waar jouw medewerkers goed in zijn en hoe zij actief kunnen bijdragen aan het realiseren van de gewijzigde doelen. We gaan dus gezamenlijk met uitdagingen aan de slag en denken mee in jouw ondernemersbelang. Hierdoor bespaar je op de externe kosten van de adviseur en worden investeringen haalbaar.

 

Mijn bedrijf is hard geraakt door de coronacrisis. Toen ik het gesprek aanvroeg stond ik op het punt om mijn tent te sluiten. Na een uur brainstormen sloot ik mijn laptop af met allerlei interessante uitdagingen in mijn hoofd hoe ik mijn medewerkers anders kon inzetten en weer geld kon gaan verdienen.

Bjorn

Directeur, Evenementen industrie

Herken je één of meerdere van onderstaande onderwerpen?

  • Ik wil de koers van mijn organisatie bijstellen
  • Ik wil een nieuwe strategie uitzetten
  • Ik wil verschillende scenario’s bedenken en uitwerken
  • Ik wil een concreet plan van aanpak/actieplan
  • Ik wil meer sales realiseren
  • Ik wil een interim operationeel manager of projectleider voor een dag of dagdeel in de week als tijdelijke ondersteuning
  • Ik wil een sparringpartner voor meer focus en de juiste prioriteitsstelling
  • Ik wil meer teamspirit in mijn organisatie
  • Ik wil gewoon even sparren en ideeën bespreken over mijn onderneming.

Maak dan een afspraak voor de online brainstormsessie. Je kunt jouw vraag of probleem voorleggen en je krijgt tijdens dit uur advies van een van de professionele organisatieadviseurs van headson. 

Headson werkt met gespecialiseerde organisatieadviseurs die zich verbonden voelen door één drijfveer: voor de klant optimaal resultaat behalen vanuit de kracht van de medewerkers in de organisatie. 

Plan nu een afspraak!

Privacy