Groeien en veranderen geeft groeipijnen. Zodra je over de 10 medewerkers gaat, neemt de complexiteit toe en ervaar je de grenzen van je organisatie. Klanttevredenheid, medewerkers én jijzelf komen onder druk. En dat kan geld en klanten kosten. Ben je op zoek naar heldere ideeën voor het stroomlijnen van je organisatie? Maak een afspraak voor een Grow5-workshop. Een krachtige, vrijblijvende en interactieve kennismaking met headson die meteen concreet resultaat geeft.

Ik help de organisatieperformance effectiever en efficiënter te maken, door aan de slag te gaan met jou als bestuurder én met je medewerkers. Zodat iedereen weer met plezier werkt in het belang van bedrijf en klant.. Zo krijg je meer tijd en ruimte om kansen in de markt te benutten en weten werknemers hoe ze kunnen bijdragen aan de organisatiedoelstellingen.

Vijf thema’s en een kop koffie

Ik maak graag kennis met je om te horen waar je staat, hoe je je bedrijf uitbouwt, welke uitdagingen je tegenkomt en hoe je daarmee omgaat. Om er een inspirerend gesprek van te maken, gebruik ik mijn creatieve Grow5-tool, een slim instrument om in de duur van een goede kop koffie inzicht te krijgen in je bedrijf en mogelijke verbeterkansen. Aan de hand van vijf thema’s duiken we de diepte in van je organisatie en je ambities.

Direct verrassende inzichten

Een Grow5-sessie levert je direct verrassende inzichten op, en resultaat waar je mee verder kunt. Dit is de deal: jij investeert 1,5 uur van je tijd en ervaart hoe ik werk. In ruil daarvoor voeg ik al tijdens deze eerste vrijblijvende kennismaking (normale prijs € 175)  waarde voor je toe. Recht op het doel af!

Praktisch

Duur: 1,5 uur
Locatie:  je bedrijf
Voor wie?: Directeur of ondernemer met medewerkers in dienst

Mail vandaag nog als je interesse hebt in een Grow5-workshop. Ik neem contact met je op om een afspraak te maken.

 

Ervaringen van ondernemers

“Vanuit mijn netwerk kreeg ik de tip om eens met headson te praten. Headson richt zich op bedrijven die een volgende stap willen maken, werd mij verteld. Een proces waar wij nu volop inzitten.

Vier jaar geleden ben ik gevraagd Senze naar de volgende groeifase te begeleiden. Senze is een jong en eigenzinnig adviesbureau dat mens, organisatie en oplossing binnen met name de lokale overheidsmarkt op ‘eigen’ wijze verbindt. Door duidelijk koers te kiezen, zagen we de afgelopen jaren onze omzet en ons personeelsbestand verdubbelen.

Toch merken wij dat door de groei zaken op spanning staan. Processen steeds kwetsbaarder worden. Het investeren van mijn tijd in een gesprek met headson kwam op het juiste moment.

Aan de hand van de Grow-5 gesprekstool volgde een heel inspirerend gesprek met behoorlijk wat interessante inzichten. Ik heb deze nu heel tastbaar voor mezelf en voor Senze, simpel op een overzicht; letterlijk op 1 flipovervel. De investering van mijn tijd is zeker waard geweest!”

Brenda Holl

Managing partner, Senze

Hoeveel groei loop je nu mis?
Vandaag is een mooie dag voor actie. Zet daarom nu de eerste stap naar betere performance en vraag de Grow5 aan .  

Vraag Grow5 aan